Brands


L’Oréal Professionnel is de ideale partner van kappers om te dromen, te ontwikkelen en samen succesvol te zijn.

Producten met innovatieve technologien en collecties genspireerd op de nieuwste trends die uw kapper de kans geven om zijn talent te tonen. Technologische vernieuwing gaat hand in hand met professionele knowhow en garandeert een uniek resultaat.

L’Oréal Professionnel begeleidt kapsalons tijdens hun ontwikkeling. Het biedt kappers technische opleidingen en business op maat aan, zodat zij hun knowhow kunnen verrijken en hun techniek perfectioneren. Een kapper die kiest voor L’Oréal Professionnel om te creren, te werken en zijn talent te ontplooien kan op heel wat steun rekenen.

Uw L’Oréal Professionnel kapper is perfect op de hoogte van de laatste mode en coupe- en kleurtechnieken en biedt u hoogstaande services op maat aan. U vertrouwt hem uw voorkeuren en smaak toe, en hij weet als geen ander uw persoonlijkheid tot recht te laten komen. Ook bij u thuis kunt u de producten gebruiken die hij u in de salon aanraadt: de shampoos, verzorgings- en stylingproducten van L’Oréal Professionnel.

De jaren ’60 van de vorige eeuw stonden in het teken van experimenteren. In een explosie van kleuren en vormen worden de jurkjes korter en de verwachtingen hoger van hoe stijl er zou moeten uitzien. En zodra de revolutie begon, was deze niet meer te stoppen. Het meeste heldere decennium ooit stond op het punt iets prijs te geven wat nog spannender was… LA stylist Geri Cusenza was begin jaren ’70 vastbesloten om nog een stapje verder te gaan en de flower power generatie naar fearless hair fashion te leiden. Sebastian werd opgericht vanuit dit onverschrokken principe. Het verlangen naar innovatie en verandering van de spelregels is vanaf dag één onze raison d’être geweest. En dat is vandaag nog precies zo.
MEDICEUTICALS® Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

MEDICEUTICALS® producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

Langer, voller haar in de mooiste kleuren. HairTalk biedt haarverlenging, haarverdikking en kleurnuances van een hoge kwaliteit en dat simpelsnel en perfect.

  • simpel … haarvriendelijke bevestiging zonder hulpmiddelen en een geniale wijze van verwijderen
  • snel … een fantastisch kapsel in een handomdraai (volledige haarverlenging kan worden aangebracht in minder dan 1 uur)
  • perfect … de speciale fabricage van de uiterst kleine en ultradunne haarstrips (slechts 3 cm bij 0,7 cm) staat garant voor een uiterst vlakke, elastische en "meebewegende" verbinding en dus voor optimaal draagcomfort. Dit, gecombineerd met het unieke procede van haarpreparatie, geeft fantastische styling mogelijkheden met mooi en sierlijk vallend haar in een sublieme kwaliteit.

Hoogwaardige haarverlenging voor een adembenemend mooi leven

Lang haar is een duidelijk signaal. Sensualiteit,
vitaliteit en zelfbewustzijn – de mensen
in uw omgeving herkennen op het eerste gezicht,
dat u daarvan meer dan genoeg bezit.
Met extensions van Great Lengths maakt u in de meest korte
tijd een sprong in dit adembenemend mooie leven.
Copyright 2019 Coiffure Katinka.Disclaimer.Privacy Statement.Realisatie ProAutNorm