Welkom bij Coiffure Katinka

Onze haarspecialisten zijn gespecialiseerd in zowel creatieve kniptechnieken als kleuringen. U kunt dus voor ieder gewenst kapsel en met iedere haarstijl terecht bij ons.

Indien gewenst kunnen onze haarspecialisten u adviseren welk kapsel het beste bij u past. Hierbij houden wij niet alleen rekening met uw haartype, gezichtsvorm en figuur, maar ook met uw eigen unieke persoonlijkheid en levensstijl. 

Onze haarspecialisten zorgen dat het model van uw haar en de eventuele kleuring een perfect samenspel worden waardoor u nèt dat beetje extra uitstraalt! Daarnaast geven wij u tips en productadvies waardoor u uw nieuwe kapsel makkelijk zelf kan onderhouden en er dus iedere dag stralend uitziet! Ook bieden wij u als standaard service aan om tussen twee knipbeurten in uw pony en/of nekharen bij te werken zodat uw model behouden blijft. 

Tijdens alle behandelingen krijgt u een Stress Relieving Massage zodat u zich na afloop niet alleen mooi voelt met uw nieuwe kapsel, maar ook ontspannen en met vernieuwde energie. 

Copyright 2019 Coiffure Katinka.Disclaimer.Privacy Statement.Realisatie ProAutNorm